FLEXIBLA MÄSSOR – ETT VINNANDE KONCEPT

Vad är en mässa? Är det en stor sal fylld med montrar? En lokal fylld med rollups? Eller ett ombonat rum med sittgrupper? För oss är att arrangera en mässa detsamma som att skapa möjligheter till personliga möten. Hur det sker är helt beroende av vilket mål du har. Därför är vi oerhört flexibla, vi både kan och vill tänka nytt och hitta nya spännande lösningar.

Hos oss hittar du utrymmet om du vill slå på stort. Vi har kapacitet för upp till 100 utställare, beroende på monterstorlek, och alla resurser som krävs när det gäller logistik, el och tekniska lösningar. Glöm alla tankar på en stor kal hangar, på 1910 är det ombonat och dämpat på ett sätt som skapar en härligt varm känsla. 

Dessutom har vi utrymme för både flödet och flexibiliteten, med möjligheter till olika kombinationer – som en föreläsningsdel i mitten, workshops i sidorummen och minievents i de mindre mötesrummen. Vi ordnar gärna mat och tilltugg från eget kök, spännande föreläsningar om exempelvis värdegrundsbaserat ledarskap, eller roliga aktiviteter och teambuilding. Kort sagt, vilken idé eller vision du än har hjälper vi dig att förverkliga den.

Redo att boka ditt nästa event?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort. Tillsammans förverkligar vi ditt drömevent!

Camilla Ahlin, eventansvarig 1910