EN FEST SOM LIRAR

Det ska vara kul att arrangera en fest. Men ibland kan höga förväntningar, många viljor och tight budget få projektet att kännas jobbigt och stressigt. Då kan det vara skönt att anlita en van festfixare som ser till att festen blir en fullträff – både för dig och dina gäster.

Restaurang 1910 är en unik festlokal som rymmer både små och stora sällskap. Det är en flexibel mötesplats som går att anpassa i all oändlighet. Du kanske vill ha en bankett för tusen personer. Inga problem! Vi dukar elegant med runda bankettbord. Kanske är ni istället 100 personer som vill ha oktoberfest? Vad roligt! Vi skapar en festsal med långa bord och dukar med ölsejdlar.

Den storslagna miljön får festen att kännas påkostad även utan den stora plånboken. Dessutom kan du såklart dekorera precis som du vill. Sätt upp roll-ups, flaggor och visa loggan på LED-skärmarna på fotbollsplanen. Vi hjälper gärna till att skapa rätt känsla för din fest.

FRÅN MINGEL TILL MIDNATT

Precis som alla andra projekt kräver en fest ett tydligt och realistiskt mål. Tillsammans definierar vi syftet med kvällen. Är festen en kick-off, ett jubileumsfirande eller en säljaktivitet? Det är viktigt att ha en taktik som får alla att känna sig som vinnare när de går hem från festen. Vi hjälper dig att sätta programmet för kvällen, så att mingel, middag, tal och underhållning blir precis som du har tänkt dig. 

Ta gästerna med storm redan när de anländer. Rulla ut den röda mattan, tänd marschallerna och ordna mingelquiz i trappan. Det ska kännas att det är fest! Mingelunderhållning som musik eller trolleri får definitivt igång surret bland dina gäster. 

Hos oss står mat och dryck i centrum. Vi vågar nämligen påstå att mat och dryck är den vinnande ingrediensen för en lyckad fest, näst efter gott sällskap såklart. Vi lagar all mat med glädje och engagemang och väljer drycken med omsorg. Tillsammans bestämmer vi om vi ska bjuda på buffé eller servera alla rätter vid bordet. Middagen är en stor del av festupplevelsen och vi tillgodoser alla gästers önskemål och behov.

Både under och efter middagen uppskattas underhållning. Under middagen är det alltid en god idé att anlita en konferencier som håller koll på programmet. Vår telefonbok är fylld av spännande namn. Bland våra samarbetspartners hittar vi även underhållare i form av komiker, DJ:s, artister och storband. Det finns något för alla sällskap och tillfällen. Och vi kan garantera att de fyller dansgolvet på studs!

BRÖLLOP PÅ STADION

Visste du att det går att gifta sig på Stadion? Det är en mäktig känsla att vandra in mot planen tillsammans. Och när ni väl har sagt ja ordnar vi en storslagen bröllopsfest som får varenda en av dina gäster att jubla åt kärlekens seger.

Redo att boka ditt nästa event?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort. Tillsammans förverkligar vi ditt drömevent!

Camilla Ahlin, eventansvarig 1910