FEST MED GULDKANT

Hos oss på 1910 blir firandet alltid storslaget, oavsett om du bjuder femtio eller femhundra gäster. Vi rullar ut den röda mattan, dukar borden och underhåller gästerna till sent. Det här blir en fest att minnas i många år framöver.

ETT VINNANDE KONCEPT

Vi älskar fester. Inte minst att anordna dem. Det gör vi flera gånger i månaden. Restaurang 1910 är en unik festlokal som rymmer upp till tusen sittande gäster. Det är en storslagen plats som andas framgång och firande. Varma sommarkvällar öppnar vi upp balkongdörrarna mot fotbollsplanen. Ljuset från de stora skärmarna ger ett nästintill magiskt sken. Det går att känna den jublande klacken i väggarna. Och det är riktigt svårt att sitta still.

Vår erfarenhet säger oss att inget firande är det andra likt och det är viktigt för oss att du ska känna att kvällen blir allt du drömt om. Och lite till. Lagspel är vår taktik för att få festen att lira. Tillsammans planerar vi kvällen, från mingel till sista låten. Det går nästan alltid att få till det där lilla extra, oavsett om det handlar om att lyfta in en bil i restaurangen, servera en niorättersmiddag eller ha ett storband som spelar hela kvällen. Utmana oss!

Planerar du en jubileumsfest

Vi har samlat några av våra bästa tips för att skapa en fantastisk kväll! Ladda ner vår checklista Jubileumsfesten – Steg för Steg.