MAT OCH DRYCK

Vad ska ni äta och dricka på eventet? Maten är ofta en av de stora utmaningarna för dig som arrangör eftersom det finns så många åsikter om vad som är gott. För att inte tala om att vissa inte äter allt, antingen för att de inte tål det eller inte vill det. Därför har vi tagit fram menyer för alla smaker och plånböcker. Vi serverar allt från en enkel korv med bröd till exklusiva bankettmenyer med noggrant utvalda viner.

ETT RECEPT PÅ FRAMGÅNG

Idag finns det många olika alternativ när det gäller mat och det är en god idé att fundera igenom vilka som passar era gäster. Ska det vara en traditionell trerätters meny eller passar det bättre med en tapasbuffé? Är det viktigt att allt är ekologiskt och närodlat? En annan aspekt som blir allt viktigare att tänka på är olika matpreferenser. Det kan vara gluten- eller laktosintolerans eller att man enbart äter vegankost. För en lyckad företagsfest är det viktigt att alla kan njuta av maten. Inget kan förstöra en middag så mycket som när man känner att ingen har tagit hänsyn till ens behov.

Samtidigt finns det idag många olika typer av matpreferenser, men lyckligtvis också mängder av fantastiska råvaror att arbeta med, vilket skapar näst intill oändliga möjligheter.

MENYER FÖR VINNARE, AV VINNARE

Våra konferens- och eventmenyer är skapade av den flerfaldigt belönade stjärnkocken Peter J Skogström som vi samarbetar med. Med jämna mellanrum gästspelar Peter också i Restaurang 1910. Peter är en målinriktad matkreatör som gärna fokuserar på hållbarhet:

”Jag tror att det är väldigt viktigt att vi utgår från det vegetariska köket och kompletterar det med protein som är hållbart. Det räcker inte att vi köper hållbara råvaror, utan vi behöver titta på hela kedjan, från plastförpackningar till hur vi monterar rätten.”

Om du vill veta mer om hur mat och dryck kan berika din företagsfest är du välkommen att kontakta oss på 1910 Event.

Redo att boka ditt nästa event?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort. Tillsammans förverkligar vi ditt drömevent!

Camilla Ahlin, eventansvarig 1910